Simagro Brüksel Lahanası
Brüksel Lahanası TohumuAçık alanlarda seralarda yetiştirilen Brüksel lahanasının zeytinyağlı yemeklerinin lezzeti de bir o kadar kendi gibi eşsiz. İçerisinde bulundurduğu A, C, K, vitaminleriyle de gayet besleyici olan bu ürünü sizlerde rahat bir şekilde ve gönül rahatlığıyla yetiştirebilirsiniz.
Tohum Ekimi
-Dış Mekan İçin Ekim Zamanı; İlkbahar,Sonbahar.-İç mekanda dört mevsim ekim yapabilirsiniz.-Tohumlar toprağa çok gömülmemelidir, 1 cm kadar altına ekilmelidir.-Tohumun çimlenme süresi 6-10 gündür.-Açtığınız tohum çukurlarına 2-3 tohum atmanız gerekmektedir.-Olgunlaşma Süresi 90-120 gündür.-Tohumların çimlenmesi için uygun olan toprak sıcaklığı 18-30 derecedir.-Çimlendirme yaptığınız toprak hafif nemli olmalıdır, çok sulu olmaması gerekir.-Işık alan yerlerde çimlendirme yapmanız gerekmektedir.-Tohumları ekmeden önce 2-3 saat oda sıcaklığındaki su veya nemli bez içerisinde bekletiniz. Bu sayede içine su çeken tohumlar daha kolay çimlenecektir. Yetiştirme Talimatları
-Saksıda yetiştirilecekse kullanacağınız toprağın drenaj kanallarının açık olması gerekmektedir. Torf-pomza-cocopeat karışımlı toprak harcı kullanmanız bitki gelişimini hızlandıracak ve daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.