Aşı & Budama ÜrünleriHusqvarnaHusqvarna 220 mm Katlanır Budama Testeresi
Aşı & Budama ÜrünleriHusqvarnaHusqvarna 220 mm Katlanır Budama Testeresi

Husqvarna 220 mm Katlanır Budama Testeresi (H510192102)

Marka : Husqvarna
Fiyat : ₺1.079,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 10

Husqvarna 220 mm Katlanır Budama Testeresi

Günlük kullanıma uygun özelliklere sahiptir. Bağ ve bahçe budama, dal kesme gibi işler için kullanmaya yardımcı olur. Rahat kullanım sağlamaya uygun tasarımı bulunur. İlk defa budama yapanların işlerini kolaylaştıran özellikleri vardır. Özel tasarım yapısı sayesinde yüksek fonksiyonel şekilde kullanma imkanı verir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

Testere, 4 mm diş kalınlığına sahiptir. Güçlü şekilde kesimler yapmanıza yardımcı olur.
Güçlü tutuş sağlayan sap yapısı bulunur. Tam şekilde kavrayarak güvenli olarak kullanabilirsiniz.
Katlanabilir kompakt tasarım yapısına sahiptir. Kolay şekilde taşıyarak saklayabilme imkanı verir.

Geniş Yüzey
220 mm bıçak uzunluğuna sahiptir. Geniş testere yapısı sayesinde daha kısa sürede kesimleri yapmanıza yardımcı olur. Yüksek kesinliğe sahip testere yapısı vardır. Sert ağaç dalları için de budama işlemlerini yapabilme imkanı verir. Daha pürüzsüz kesimler yapabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım
Konforlu kullanım için ergonomik tasarıma sahiptir. Ele uyumlu tutma sapı sayesinde daha kontrollü şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Güçlü tutuş sağlayan yapısı vardır. İtme-çekme hareketlerini tam şekilde yapabilirsiniz. Hafif ağırlığı ile elinizde fazla ağırlık oluşturmadan kullanma imkanı verir.

Yüksek Kalite
Yüksek kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanma imkanı verir. Bıçak aşınmadan aktif şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Çeliğin dayanıklılığı sayesinde materyallere karşı keskinliğini korur. Sağlam tutma sapı sayesinde yüksek güç uygulamaya rağmen formunda bozulma olmasını önler.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR